Håll infomöte

Finns det inget inplanerat infomöte i din stad? Eller vill du hålla ett till för de som missade det som var? Ju fler infomöten vi håller desto fler når vi ut till. Maila oss på takeconcreteaction@riseup.net, eller skriv till oss på sociala medier så får du en powerpoint, en presentationsguide, och hjälp med att arrangera ett grymt infomöte.

Gå med i en arbetsgrupp

När man organiserar en massakion är det mycket som behöver göras, och för alla dessa saker finns det en arbetsgrupp. Oavsett vad du vill hjälpa till med finns det en arbetsgrupp för dig att gå med i, och all hjälp är uppskattad. Maila oss på takeconcreteaction@riseup.net, eller skriv till oss på sociala medier, så vidarebefordrar vi dig till rätt arbetsgrupp.

Hjälp till på plats

För att kunna samla så många människor som krävs för en lyckad massaktion behöver mycket arbete göras i lägret. Vill du vara en av de som ser till att akionen fungerar genom att laga mat, resa tält eller på annat sätt se till att folk har vad de behöver för att kunna delta i aktionen? Maila oss på takeconcreteaction@riseup.net, eller skriva till oss på sociala medier. Ingen erfarenhet behövs!

Tryck och sprid material

Att trycka och sprida material är ett bra sätt att nå ut till folk som inte hade kommit på ett infomöte. Våra affischer och flyers finns tillgängliga som pdf-er här. Tryck så många du vill och täck stadens alla affischtavlor och elskåp. Eller varför inte sätta upp några affischer på ditt lokala bibliotek eller café, och dela ut flyers nästa gång du är på en plats där du kan tänkas träffa andra människor engagerade i klimat- eller miljöfrågor?

Ladda ner våra flyers och affischer här!